klubbmästerskapet

Chow Chow Ringens egna årliga officiella utställning kallas för Klubbmästerskapet. Under de första fem åren av klubbens historia (1975 - 1979) så kallades vinnaren från denna utställning Årets Chow Chow. Men sedan 1980 valde man att kalla vinnaren för Klubbmästare.

År 1989 hölls Klubbmästerskapet i Globen, tillsammans med SSD (enda gången en hundutställning hållits där) och det var första gången utställningen var officiell. Sedan dess har utställningen (med ett undantag 1999) varit officiell Cert-utställning.
 

KLUBBMÄSTERSKAPET 28 MAJ 2022
Domare: Charlotte Norskov Jensen, Danmark

Anmäl genom att fylla i formuläret, senast den 4 maj 2022.
Betala in avgiften på CCRs PG 22 70 37 - 9. Betalningen skall vara bokförd senast sista anmälningsdag.
Var vänlig märk inbetalningen med KM och reg nr på hunden/hundarna.

For foreign exhibitors, pay to our bank account below.
Utländska utställare betalar in anmälningsavgiften via Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm.
Swiftadress: NDEASESS
IBAN: SE94 9500 0099 6026 0227 0379

If you haven't showed in Sweden before, please email a copy of the entered dogs registration paper to our exhibition manager.
Utländska utställare ombeds också att mejla in en kopia av den anmälda hundens registrerigsbevis, om hunden inte tidigare ställts ut i Sverige, till Utställningsansvarig.

För vidare info och domarpresentation, var god se nedan 

Præsentation af mig selv.
Jeg vil gerne sige mange tak for invitationen til at dømme i Sverige og vil give en kort præsentation af mig selv. Mit navn er Charlotte Nørskov Jensen og kommer fra Danmark. Jeg har haft hunde hele mit liv og Chower i mere end 30 år samt dømt racen i mere end 20 år.
I mine øjne er Chowen helt speciel, og jeg elsker racen med dens helt unikke sind og udseende. Jeg er passioneret og deltager aktivt I alt omkring Chow Chowen her I Danmark. Jeg har dømt racen både I Kennel klubben og vores specialklub samt ved mange uofficielle shows, hvor mange andre racer også har deltaget. Desuden har jeg dømt Chow Chow rundt omkring i Europa igennem årene.
 
Jeg har altid haft stor interesse og lidenskab i både opdræts og udstillings delen. Jeg opdrætter selv både korthåret og langhåret Chower. Som de fleste så startede jeg ud med de langhåret chower. Ved lidt af en tilfældighed valgte jeg i 1995 at importere min først korthåret chow tik fra Sverige. Grundlaget og interessen for de korthåret chower var hermed vakt. Denne fine korthåret tik blev grundlaget for mit fremtidige opdræt. Det var vanskeligt med de korthåret chower dengang, da de stort set var ukendte i Danmark, men som årene er gået er de korthåret blevet mere og mere efterspurgte.
For at få nyt blod og forbedre mit avlsarbejde, har jeg importeret hunde og sæd fra forskellige lande – Norge, Tyskland, Rusland, USA, Finland og England gennem årene – og nogle gange med større eller mindre succes.
Jeg deltager i udstillinger rundt omkring i Europa og en enkelt gang i Rusland – både som tilskuer men også med mine egne hunde. Det har altid været en stor fornøjelse at møde andre mennesker med samme interesse og lidenskab og dele erfaringer omkring racen.
Jeg håber, at fremtiden er lys, og vi alle vil have opmærksomhed på at avle sunde og typiske chower til stor glæde for alle som er så heldige at få bekendskab med racen Chow Chow.
 
Jeg ser meget frem til at komme og besøge smukke Sverige og dømme jeres Chower.
 
Med venlig hilsen
Charlotte Nørskov Jensen

anmälan till klubbmästerskapet 2022 (anmälan är nu stängd)

* fält måste fyllas i


  • Halva avgiften fr.o.m tredje hunden med samma ägare (gäller ej valpklass)

Klubbmästerskapets BIR o BIM genom åren

loading...